NL
FR EN NL
Uitzonderlijke sluiting op dinsdag 29 november 2022. De boekhandel blijft open.
Gratis toegang elke eerste zondag van de maand

Exclusiviteiten van de eerste zondag van de maand

Het Hergé Museum verwent u op de "laatste eerste zondag van de maand" van het jaar! Inderdaad, de lijst met exclusiviteiten voor deze zondag 4 december 2022 wordt steeds langer... De toegang is gratis, er zijn speciale packs verkrijgbaar en aan goed opgevoede kinderen wordt een verrassing aangeboden. Niet te vergeten dat de tijdelijke tentoonstelling "Naar het Oosten met Kuifje" nog te ontdekken is in het Hergé Museum.

Gratis toegang

Honderden archiefdocumenten, meer dan 80 originele platen, objecten en modellen... Dompel jezelf onder in de wereld van de avonturen van Kuifje en alle andere personages van Hergé! Een originele scenografie om absoluut te (her)ontdekken!

Uitzonderlijke packs

De eindejaarsfeesten naderen, het is tijd om de zak van de Kerstman te vullen... Misschien met een van deze pakketten die alleen op zondag 4 december 2022 in de boekhandel van het Hergé Museum verkrijgbaar zijn!

Een badlaken (rood, indigo of grijs) + een set van 6 dubbele kerstkaarten (naar keuze): 29€

* Zolang de voorraad strekt © Hergé / Tintinimaginatio - 2022

De Bookshop is toegankelijk via Hergé Museum openingstijden.

Naar het Oosten met Kuifje

Tijdens de herfstvakantie kunnen de bezoekers van het Hergé Museum een nieuwe tijdelijke tentoonstelling bewonderen over De sigaren van de farao!