NL
FR EN NL
Uitzonderlijke sluiting op dinsdag 29 november 2022. De boekhandel blijft open.
Gratis toegang elke eerste zondag van de maand

Nieuw: de VISITWallonia Pass

© FellowNeko

Vanaf 1 juli 2022 biedt de nieuwe VISITWallonia.be Pass tal van kortingen op Waalse toeristische activiteiten. Het Hergé Museum is een van de 300 operatoren die aan de actie deelnemen door een korting van 20%* te geven op de prijs van de individuele toegang.

De pas kan gratis worden gedownload op uw smartphone in de vorm van een digitale applicatie. Een fysiek alternatief zal op verzoek verkrijgbaar zijn bij de bureaus voor toerisme. Dit aanbod van voordelen is toegankelijk voor iedereen (buitenlandse en Belgische toeristen) en beschikbaar in vier talen.

*Aanbieding geldig voor kinderen, studenten, volwassenen en senioren. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere promoties.

Enter your email, you will receive a link to reset your password.
Forgot password
An message with a link to reset your password has been sent to your email address.
Français English Nederlands

Geniet van uw bezoek.