NL
FR EN NL
Gratis toegang elke eerste zondag van de maand.
Uitzonderlijk gesloten op donderdag 14 maart 2024 tot 13u.

Quiz voor kinderen van 6-9 jaar

Jonge onderzoekers, houd je potloden gereed!

Voortaan biedt het Musée Hergé zijn bezoekers van 6 tot 9 jaar een permanente quiz aan, die ze gedurende de hele tentoonstelling moeten invullen.

Het is het hele jaar door verkrijgbaar bij de receptie van het museum.

Een leuke manier om het grafische universum van Hergé te ontdekken en zijn grote papierfamilie te leren kennen.

En voor degenen die zouden drogen op een vraag, raak niet in paniek, want de antwoorden worden aan het einde van de vragenlijst gecommuniceerd.